ProfCore Logo

ProfCore is dé premium detacheerder en outsourcingspartner voor opdrachtgevers in de chemische industrie, food-, maakindustrie en logistiek. Met ruim 600 processpecialisten en logistieke vakmensen in dienst, werkzaam bij vele opdrachtgevers, is ProfCore regionaal marktleider.

ProfCore vraagt met deze verkiezing aandacht voor het groeiend tekort aan technisch personeel in de (proces)industrie. Voor een gezonde toekomst van de sector, is het noodzakelijk om jongeren en zij-instromers te enthousiasmeren voor dit vakgebied. Alleen al op Chemelot ontstaan de komende tien jaar duizend vacatures voor procesoperator. Een zeer kansrijk beroep dus, waarin je bovendien de kans hebt om door te groeien door het opdoen van ervaring en volgen van extra opleidingen.

Met het doel de procesindustrie op de kaart te zetten is ProfCore, samen met Soapbox, deze Procesoperator van het jaar verkiezing in 2018 gestart.
Samen met bedrijven in de branche slaan ze de handen ineen om aandacht te vragen voor deze kansrijke branche.

Wilt u als bedrijf ook een bijdrage leveren aan dit initiatief? Neem dan contact op met ProfCore voor alle mogelijkheden.

ARLANXEO Logo

ARLANXEO is een toonaangevende producent van synthetische elastomeren. Het bedrijf levert haar producten aan klanten op alle continenten en beschikt over 20 productielocaties verdeeld over negen landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht, Nederland. De kernactiviteit van onze organisatie is de ontwikkeling, productie en marketing van synthetisch high-performance rubber voor gebruik onder meer in de automobiel- en bandenindustrie, de bouwsector en de olie- en gasindustrie. ARLANXEO is een volledige dochteronderneming van Saudi Aramco, een toonaangevende producent van energie en chemicaliën. Wereldwijd heeft het bedrijf ongeveer 3.800 medewerkers. Ze delen allemaal de ambitie om ARLANXEO 's werelds toonaangevende leverancier van hoogwaardige elastomeren te maken. Competentie, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn de belangrijkste pijlers van ons succes.

Mplooi Logo

Mplooi Foundation is ontstaan als uiting van de maatschappelijke betrokkenheid van DSM en de medewerkers en kan worden beschouwd als voorloper van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO). Uniek hierbij is de uitdrukkelijke betrokkenheid van de werknemers. De financiële middelen van Mplooi Foundation worden bij het CAO-overleg overeengekomen. Een rol die na de verkoop van de petrochemische activiteiten door SABIC werd gedeeld. In een later stadium zijn diverse ondernemingen gevestigd op Chemelot ook aangesloten.

Soapbox Logo

Soapbox is een marketingbureau dat bedrijven, (kennis)instellingen en overheden op een eigentijdse manier en met spraakmakende campagnes in contact brengt met specifieke doelgroepen. Dit door de doelgroep te bestuderen en waarbij uniek aan de campagnes en formats van Soapbox is dat de doelgroep altijd de hoofdrol speelt. Soapbox inspireert doelgroepen en organisaties om samen impact te maken. Dit alles moet ertoe leiden dat de campagnes en formats, die door Soapbox worden uitgevoerd, succesvol zijn en dat onze klanten tevreden terugkijken op de samenwerking.