Ecosysteem

Onze partners

Ons ecosysteem

Partner worden?

De procesindustrie is onderbelicht en de uitdagingen die er liggen, vragen om een gezamenlijke inspanning van de hele Zuidoost-Nederlandse industrie. Om deze campagne een groot platform te kunnen geven, vragen we bedrijven in de branche een bijdrage te leveren aan deze campagne. De partnerpakketten bestaan uit het Supporting, Business en Impact partnerpakket en bieden diverse manieren om uw bedrijfsnaam aan dit initiatief te verbinden. Maar ook om uw werknemers én bedrijf op een unieke manier te laten zien aan het achterland.

Waar het nomineren van deelnemers aan deze campagne kosteloos is, zijn wij op zoek naar échte ambassadeurs. Operators die vanuit het werkveld het verhaal kunnen vertellen richting de buitenwereld en daar kunnen enthousiasmeren. We gaan met hen de uitdaging aan, nemen hem mee in ambassadeursvideo’s, naar scholen en zij worden het gezicht van de campagne.

Tijdens de eerste editie heeft de campagne meer dan 70.000 mensen bereikt, iets wat in de tweede editie nog verder overtroffen is. Deze campagne is dan ook een uniek middel om uw employer branding te vergroten. Daarnaast is bewezen dat dit initiatief een positieve bijdrage levert aan het waarderen, binden & boeien van medewerkers.

Projectcoördinator Ryanne van Vugt - Custers

Ryanne van Vugt - Custers

Projectcoördinator

Soapbox B.V.

Partner worden